DARPHIN GEZICHTSBEHANDELING

Pierre Darphin, een Franse huidspecialist, opende in 1958 zijn beautysalon in Parijs en bracht daarmee een uniek en vernieuwend concept op de markt voor huidverzorging. Door gebruik te maken van de specifieke eigenschappen van plantenextracten, aromatische oliën en actieve bestanddelen uit kruiden en planten, ontwikkelde hij een origineel concept: Het Darphin Haute Couture programma.

Haute Couture is een driedimensionale benadering van huidverzorging om een optimale synergie en daarmee optimale resultaten te verkrijgen.

HOUSE OF BEAUTY SCHOONHEIDSSALON IN HOOFDDORP

Eén van de schoonheidssalons die zo’n behandeling geeft is House of Beauty. House Of Beauty staat voor kwaliteit en hygiëne. Daarnaast speelt persoonlijk advies een belangrijke rol in uw well-being. Het team van House of Beauty helpt u graag met kiezen van een juiste behandelplan. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling van Darphin of het verzorgen van nagels door middel van een manicure of pedicure.

Vanuit de vestiging op Place Vendéme aan de Rue St-Honoré in Parijs, overal ter wereld en natuurlijk bij Perfect Body in Hoofddorp, blijft Darphin verrassen op het gebied van huidverzorging met zijn Haute Couture programma.

Darphin Haute Couture behandelingen bieden kwalitatief zeer hoogwaardige producten met gemiddeld 60% aan werkstoffen, van planten-extracten en aromatische oliën.

House of Beauty is sinds 1989 een begrip in Hoofddorp en omstreken. Zij zijn gespecialiseerd in huidverbetering, gezichtsbehandelingen, pedicure, microdermabrassie, mesotherapie, O.P.I.-manicure, nagelstudio en hotstone massage. Na een behandeling bij House of Beauty voelt u zich weer als herboren.

Voor een afspraak of vragen kunt u telefonisch contact opnemen op (023) 563 41 29. Of maak een afspraak online!