De nieuwste trends op het gebied van wenkbrauwen

Microblading
Waar we onze wenkbrauwen een paar jaar geleden nog zo dun mogelijk plukten, draait het hedendaags om wenkbrauwen die aanwezig zijn en gezien mogen worden. Wenkbrauwen zijn van grote invloed op je gezicht en uitdrukking. We mogen de invloed ervan dus eigenlijk niet onderschatten. In deze blog vertellen wij je de nieuwste trends om je wenkbrauwen prachtig in shape te houden!

Henna brows

Bij henna brows heb je langer plezier van je geverfde wenkbrauwen. Bij gewone verf is de verf na een tot twee dagen van de huid, maar bij henna kan de verf tot wel veertien dagen blijven zitten! Hierdoor krijg je een strakkere en donkerdere vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwproducten meer nodig.

Microblading

Microblading is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van semi permanente make-up. Met behulp van ultra dunne naaldjes worden er haartjes in de wenkbrauwen bijgetekend. Hierdoor kunnen lege plekken worden opgevuld, wenkbrauwen voller gemaakt worden of zelfs volledig gereconstrueerd worden. Het is eigenlijk hét geschenk voor wie langdurig van mooie, volle wenkbrauwen wilt genieten! Meer weten over microblading of geïnteresseerd in een microblading opleiding? Kijk dan op Perfect Eyelash voor meer informatie.

Powder Brows

Wanneer je kiest voor powder brows worden de wenkbrauwen volledig ingeschaduwd met behulp van een naald. Er wordt op een subtiele wijze pigment aangebracht waardoor het lijkt alsof je wenkbrauwen zijn gepoederd. Doordat er een verloop van licht naar donker wordt gecreëerd, blijft het natuurlijk ogen. Powder brows gaan gemiddeld 1,5 tot 2 jaar mee. Het verschil met microblading is dat er bij microblading extra haartjes worden getekend terwijl hier de huidige wenkbrauw alleen wordt ingekleurd.

Brow Lamination

De nieuwste trend is gelijk ook de makkelijkste. Je hoeft er vrijwel niets voor te doen. De messy wenkbrauw is een rommelige wenkbrauw. Het enige wat je hoeft te doen is ze een beetje omhoog kammen. Wanneer je je haartjes van zichzelf wat omhoog wil laten staan, kan je kiezen voor een brow lamination. Het is een behandeling waarbij de natuurlijke wenkbrauwhaartjes omhoog geplaatst worden. Dit wordt gedaan met behulp van speciale lotions. Je wenkbrauwen lijken meteen veel voller en het resultaat is zo’n 8 tot 12 weken zichtbaar. Hoe ideaal is dat?!