Heerlijk even er tussenuit

camping Hemelvaart

Tijdens de Hemelvaart is het de kans om er weer even lekker tussenuit te gaan, genieten van de eerste zonnestralen en de mooie natuur die helemaal in bloei staat. In de omgeving van de camping Hemelvaart kun je genieten van de mooiste natuur, maak kennis met een leuk kasteel of proef de verschillende soorten bier in bierbrouwerij “de Lindeboom”. Maar rondom het park kun je ook schitterende wandelingen maken en genieten van de natuur, niet voor niets is het park hier gelegen.

camping Hemelvaart

Ontspannen op het park

Ben je er lekker een dagje op uit geweest en wil je ook op het park leuke dingen doen zit je bij deze camping Hemelvaart ook op zijn plek, op het park zijn meer dan voldoende mogelijkheden voor kinderen en volwassenen. Neem een duik in het binnen of buitenzwembad, kinderen vermaken zich prima in een van de speeltuinen voor binnen of buiten. Midgetgolfen of sporten op de sportvelden, ook met Hemelvaart is vervelen er niet bij op de Leistert.

Lekker met het hele gezin erop uit

Alvast een beetje proeven op de camping, met camping Hemelvaart is dit een ideale manier om te doen. De caravan komt weer uit de stalling en wordt uitgeprobeerd, of verblijf je deze keer in een luxe bungalow die van alle gemakken is voorzien? Ben je een echte kampeerder dan verblijf je in een tent, maar een middenweg tussen een tent en luxe kamperen is natuurlijk ook mogelijk. Waar je ook zin in hebt, of met hoeveel personen je ook komt je bent altijd welkom op camping de Leistert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *