Hoe creëer je meer licht in je kamer

Als je kamer best donker en somber aanvoelt kan dat hele grote invloed op je hebben. Je besteed namelijk heel veel tijd in die kamer en het kan heel moeilijk zijn om je goed te voelen als het donker en somber is de hele tijd. Je kan heel makkelijk Spiegels ophangen in je kamer om het meteen al heel erg veel lichter te maken. Spiegels zijn echt ideaal omdat ze licht weerkaatsen en zo veel meer licht in je kamer brengen. Het is ook gewoon heel erg leuk om spiegels in je kamer te hebben. Je wilt wel elke kamer een beetje persoonlijkheid geven en hoe meer unieke leuke dingen in de kamer, die wat over jou zeggen, hoe leuker!

Makkleijk

Niet genoeg mensen denken er over na bij dit soort kwesties van interieur ontwerp. Maar een spiegel kan een wereld van verschil maken en het is ook best makkelijk om goedkope of gratis spiegel te vinden en te kopen. Je kan bijvoorbeeld naar de kringloop gaan en daar een mooie spiegel vinden. Maar je kan ook naar een mooie meubelwinkel en een echt mooie spiegel vinden. Het is ook heel leuk om daar inspiratie op te doen voor andere ideeën voor in je kamer. Je kan misschien ook advies vragen wat voor meubels je ook meer licht ideeën kunnen geven.

Muren

Het is ook belangrijk om je muren in lichte kleuren te houden. Uiteindelijk is het eigenlijk een van de belangrijkste dingen om te doen. Licht creëren in je kamer wordt het beste gedaan door wit of iets dichtbij wit te verven en het zo te houden. Als je het wilt verven kies dan voor een kleur die ook heel licht is of een lichte variant ervan. Lichte kleuren en vooral wit weerkaatsen namelijk licht ook en zullen dus meer licht in je kamer brengen.  Het voelt misschien saai maar zal wel de kamer veel mooier maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *