Ontwerp eigen producten

private label cosmetics

Wie droomt er nu niet van, een cosmeticalijn die je zelf hebt ontworpen, van de basis tot het eindproduct in de verpakking. Cosmetica met de eigenschappen die jij belangrijk vindt voor je klanten, zonder de professionaliteit uit het oog te verliezen. Met private label cosmetics kun je deze droom uit laten komen, producten uit je eigen lijn van de hoogste kwaliteit. Van de basis tot de verpakking is naar je eigen idee en inzicht, professionele hulp om ook te denken aan de regels en wetten.

private label cosmetics

Ga voor de perfecte geur

Natuurlijk is de geur van een product een van de belangrijkste elementen, ruiken je producten niet lekker dan is de kans dat deze minder snel worden verkocht. Bij private labels cosmetics bepaal jij de geur van je producten, geef aan wat je lekker vind en cosmetize.nl helpt je om de ultieme geur te creëren voor je producten. Door de samenwerking met het beste parfumhuis heb je alleen het beste voor je cosmeticalijn, met de juiste geur prikkel je de consument op de goede manier.

Professionele verpakking

Cosmetica mag je volgens de wetten en regels niet zomaar in elk soort verpakking verpakken, toch kun je met private label cosmetics de verpakking laten ontwerpen die jij voor je product voor ogen hebt. Hierbij worden alle eisen zoals informatie wat vermeld moet worden op de verpakking niet uit het oog verloren, dit zonder ten koste te gaan van het design. Met de eigen productielijnen kan er snel en professioneel worden geschakeld om je lijn te produceren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *