Prachtig tintje

Zelfbruiner kopen

Je hoeft niet meer naar de zonnebank om een prachtig bruin tintje te hebben, vaak heb je na een bezoek aan de zonnebank een oranje achtige tint in plaats van bruin. Met de zelfbruiner kopen van Marc Insane heb je wel een prachtige tint, niet oranje maar wel een natuurlijke bruine tint over je lichaam. De producten zijn zowel voor je gezicht als je lichaam verkrijgbaar. In de webshop zijn meer dan 200 producten verkrijgbaar, je vindt dus altijd wel een geschikt product om een gezonde tint te krijgen. Je kunt voor het hele assortiment op spraytanme.nl kijken.

Voor ieder huidtype

Ga je zelfbruiner kopen dan maakt het niet uit wat voor huidtype je hebt, de bruiner is namelijk geschikt voor ieder huidtype. Of je nu een bleke huid hebt, of je hebt een huid die al wat getint is door de zon maakt niet uit. Ook is de zelfbruiner verkrijgbaar in verschillende kleuren, van licht tot wat donkerder bruin. Mannen en vrouwen kunnen het product gebruiken, op deze manier loop je er samen stralend bij met een gezonde tint. Voor een licht tintje is de lotion uitstekend geschikt, wil je wat dieper bruin dan is de mousse aan te raden in de webshop.

Zelfbruiner kopen

Voorbereiding

Heb je de stap gemaakt met zelfbruiner kopen dan is het verstandig om een klein beetje voorbereiding te treffen, met scrub kun je de dode huidcellen verwijderen en maak je optimaal gebruik van de zelfbruiner. De huid zal na het scrubben ook heerlijk zacht aanvoelen, ook wordt de zelfbruiner eenvoudiger opgenomen door de huid en zal daarom langer een mooi resultaat geven. Maak je een foutje tijdens het aanbrengen van de zelfbruiner, kun je dit eenvoudig herstellen met de scrubhandschoen. Wil je goed beginnen en optimaal resultaat van de bruiner, begin dan met het scrubben van je huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *