Wenkbrauwen waxen? Dit moet je weten!

We willen er allemaal op ons mooist uitzien en het laten waxen van de wenkbrauwen is iets wat steeds populairder wordt. Denk je erover na om je wenkbrauwen te laten waxen? Dan is er een aantal dingen die je moet weten. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Bereid je goed voor

Als je je wenkbrauwen laat waxen, is het allereerst van groot belang dat je dit door een specialiste laat doen, zoals bij The Wax Bar. Als je vervolgens naar een waxbar gaat, is het van belang dat je je goed op de afspraak voorbereid. Dit betekent dat je huid voor de afspraak zo schoon mogelijk moet zijn en dat je uiteraard geen make-up draagt. Het is verstandig om je huid voor de afspraak te reinigen met een cleanser.

De gewenste wenkbrauwvorm

Wenkbrauwen kun je laten waxen in verschillende vormen. Iedereen heeft een ander gezicht en bij ieder type gezicht worden weer verschillende wenkbrauwvormen geadviseerd. Verdiep je dus in de vorm waarin jij je wenkbrauwen wilt laten waxen. Twijfel je nog of heb je advies nodig? De specialiste kan je daarbij helpen! Ook kun je de specialiste vragen om de gewenste vorm op je gezicht te tekenen, zodat je een idee krijgt van hoe het staat.

Hoe vaak moet je je wenkbrauwen laten waxen?

Je wenkbrauwen waxen is helaas geen eenmalig proces. Als je wil dat je wenkbrauwen er op hun mooist uit blijven zien, moet je dus af en toe terugkomen voor een behandeling. Over het algemeen is het raadzaam om iedere vier tot zes weken een afspraak te plannen bij de specialiste. Zo blijven je wenkbrauwen het mooist!